Inscripcions

Inscripcions

Forjadors/es

La presència dels forjadors i les forjadores, que treballen durant tot el cap de setmana elaborant una obra de forja conjunta, és un dels puntals de la Fira del Ferro. Cada any, durant el segon cap de setmana de juliol, una vuitantena de forjadors/es s’apleguen a la Vall Ferrera per donant sentit a aquesta festa.

Si ets forjadors/a i vols participar a la propera edició de la Fira, inscriu-te emplenant el següent formulari:

Mercat artesà i agroalimentari

A part dels treballs de forja i les activitats culturals que es van duent a terme durant el cap de setmana de fira, l’esdeveniment inclou un petit mercat artesà i agroalimentari on es prioritza la presència de projectes petits i del territori, i alhora sempre compta amb alguns artesans/es i productor/es vingut d’arreu.

Si tens un projecte d’artesania o elabores producte agroalimentari i vols participar a la propera edició de la Fira, inscriu-te emplenant el següent formulari: 

Voluntariat

Any rere any, durant el cap de setmana de Fira es compta amb un gran nombre de voluntaris i voluntàries que s’estimen la festa i la Vall Ferrera, i que fan funcionar l’engranatge de la Fira: des dels àpats populars, les visites guiades, el bar, la venda de tiquets, etc. Ells i elles donen un valor extra a aquesta festa!

Si vols ser voluntari/a a la propera edició de la Fira, inscriu-te emplenant el següent formulari: (botó)
Els dies previs a la Fira es convocarà a totes les persones voluntàries per tal de distribuir les tasques segons les necessitats de l’organització.

Scroll to Top